вул. Бережанська, 54

Viber
Telegram
Messenger
Посилання
Проєкт вул. Бережанська, 54 додано до списку порівнянь
Зараз у вашому списку ЖК
Перейти до порівнянь
Все продано
Збудовано, введено в експлуатацію

вул. Бережанська, 54

Viber
Telegram
Messenger
Посилання
Проєкт вул. Бережанська, 54 додано до списку порівнянь
Зараз у вашому списку ЖК
Перейти до порівнянь
Все продано
Збудовано, введено в експлуатацію
Продаж квартир від забудовника
Вказати неточність
Проєкт від:
Розташування та генплан
Львів Сихівський р-н Сихів вул. Бережанська, 54
Вказати неточність
Генплан
Орієнтири
Аерообліт
Мапа
Супутник
вул. Бережанська, 54 генплан
Характеристики проєкту
Інформація вказана згідно даних від забудовника
Вказати неточність
Дивитись всі
Статус будівництва
Оновлено 19.01.2016
Вказати неточність
Акції та спецпропозиції забудовників
Рекомендації
Вам також сподобається
Поруч із вул. Бережанська, 54
Про проєкт
вул. Бережанська, 54 ще шукають як Червоної Калини
Вказати неточність

В Сихівському районі Львова на вулиці Бережанська, 54 розташувався оригінальний житловий комплекс з особливим архітектурним стилем. Разом зі специфічним архітектурним втіленням, в проєкті були закладені сучасні, довготривалі матеріали та сучасні методи зведення новобудов. Оригінальне облаштування квартир, їх багата кімнатність дають можливість клієнтам купити квартиру в ЖК на вул. Бережанська 54 в м. Львів від забудовника Інтергал-Буд для організації нової якості життя, а доступні ціни – зекономити на відсутності посередників і націнок. 

Багато уваги приділено організації території біля будинку. В її межах облаштована зона відпочинку, дитячий майданчик, а також паркінг. Новий житловий комплекс на вул. Бережанська 54 в Львові тоне в зелених насадженнях, які відрізають його від шуму автомагістралей, машин та вихлопів великого міста. Разом з тим, завдяки належному транспортному сполученню від забудови можна дістатися в будь-який куточок міста. 

Розміщений на вулиці Бережанська 54 житловий комплекс складається з 16 поверхів та поділений на дві секції з окремими входами. Сучасний будинок зведений з застосуванням монолітно-каркасної технології, простінки зроблені з газоблоку. Для утеплення стін був використаний практичній матеріал – пінопласт. Новобудова відноситься до класу нерухомості економ. У комплексі пропонуються квартири обладнані сучасними метало пластиковими пакетами. Кожне приміщення оснащене індивідуальною системою подачі тепла від газової котельні, лічильниками систем водопостачання, газифікації та електрифікації.

Для зручності мешканців та їх відвідувачів передбачено два типи паркінга: підземний на 33 місця та гостьовий.  

Дізнатись про продаж квартир в ЖК Бережанська 54, ціни та хід будівництва можна на офіційному сайті забудовника. Тут представлені фотографії та актуальні пропозиції. Також познайомитися з відгуками щодо нового житла можна на порталах міста Львів.

Дивитись всі