ЖК Каховська

Viber
Telegram
Messenger
Посилання
Проєкт ЖК Каховська додано до списку порівнянь
Зараз у вашому списку ЖК
Перейти до порівнянь
Все продано
Збудовано, введено в експлуатацію

ЖК Каховська

Viber
Telegram
Messenger
Посилання
Проєкт ЖК Каховська додано до списку порівнянь
Зараз у вашому списку ЖК
Перейти до порівнянь
Все продано
Збудовано, введено в експлуатацію
Продаж квартир від забудовника
Вказати неточність
Проєкт від:
Розташування та генплан
Вказати неточність
Генплан
Метро
Аерообліт
Мапа
Супутник
ЖК Каховська генплан
Характеристики проєкту
Інформація вказана згідно даних від забудовника
Вказати неточність
Дивитись всі
Статус будівництва
Оновлено 27.10.2020
Вказати неточність
Акції та спецпропозиції забудовників
Рекомендації
Вам також сподобається
Поруч із ЖК Каховська
Ще про цей проєкт
Про проєкт
Вказати неточність

Житловий комплекс на вул. Каховська, 60 в Києві знаходиться біля площі Пантелеймона Куліша.

У районі комплексу швидко зростає соціально-побутова інфраструктура. Поблизу вже є дві школи, лікарня, супермаркети і кілька магазинів. У пішій доступності дитячі садочки, кафе, відділення банків і аптеки. До станції метро менше півтора кілометрів, неподалік знаходиться автобусна зупинка.

«Київміськбуд» споруджує на вулиці Каховська, 60 житловий комплекс із застосуванням сучасних технологій енергозбереження, що забезпечують у ході будівництва значне зниження вартості комунальних послуг.

Базальтова вата, яка використовується для утеплення фасаду, є прекрасним звукоізолятором, що забезпечує захист приміщень від міського шуму. Зовнішні стіни зводяться з керамзитобетонних блоків, несучі елементи конструкції відливаються з монолітного залізобетону. Облицювання фасадів виконується декоративною штукатуркою по склосітці.

Чотири односекційних будинки і одна восьмисекційна будівля розташовуються таким чином, що утворюється закритий з трьох сторін двір з асфальтованими проїздами між ними. У під'їздах встановлюються пасажирські і вантажопасажирські безшумні ліфти.

Територія комплексу обладнується зовнішніми освітлювальними приладами, прокладаються проїзди для спецтранспорту та пішохідні доріжки, покриті тротуарною плиткою. Передбачені гостьові парковки, дитячі майданчики, а також зони відпочинку.

Купити квартиру в ЖК на вул. Каховська, 60 в м. Київ від забудовника «Київміськбуд» пропонується з виконаною цементно-піщаною стяжкою, з металопластиковими вікнами і балконними дверима, заскленими потрійними склопакетами. У комплексі передбачені 1-2-3-4-5-кімнатні квартири, зокрема з плануванням в двох рівнях, скління вікон в яких здійснюється енергоефективними імпостно-рігельними системами.

Фото новобудови, телефон офісу, в якому йде продаж квартир в ЖК Каховська, 60, ціни та технічні характеристики опубліковані на офіційному сайті компанії. З відгуками людей, які вже встигли придбати житло в новому комплексі, можна ознайомитись на тематичних форумах.

Дивитись всі