Місто Квітів. Парковий квартал

Viber
Telegram
Messenger
Посилання
Проєкт Місто Квітів. Парковий квартал додано до списку порівнянь
Зараз у вашому списку ЖК
Перейти до порівнянь
Все продано
Збудовано, введено в експлуатацію

Місто Квітів. Парковий квартал

Viber
Telegram
Messenger
Посилання
Проєкт Місто Квітів. Парковий квартал додано до списку порівнянь
Зараз у вашому списку ЖК
Перейти до порівнянь
Все продано
Збудовано, введено в експлуатацію
Продаж квартир від забудовника
Вказати неточність
Проєкт від:
Розташування та генплан
Київ Подільський р-н Сирець вул. Тираспольська, 60
Вказати неточність
Генплан
Метро
3D модель
Аерообліт
Street view
Мапа
Супутник
Місто Квітів. Парковий квартал генплан
Характеристики проєкту
Інформація вказана згідно даних від забудовника
Вказати неточність
Дивитись всі
Статус будівництва
Оновлено 31.08.2023
Вказати неточність
Дивитись всі
Акції та спецпропозиції забудовників
Рекомендації
Вам також сподобається
Поруч із Місто Квітів. Парковий квартал
Ще про цей проєкт
Про проєкт
Місто Квітів. Парковий квартал ще шукають як Мікромісто Паркові Алеї
Вказати неточність

Купити квартиру в ЖК «Місто Квітів. Парковий квартал» у м. Київ від забудовника МЖК «Оболонь» – означає, стати власником житла в масштабному комплексі, що складається з 5 шістнадцятиповерхових будинків. Зводять їх за панельною й монолітно-каркасною технологіями. У ході будівництва тут також з’являться власний дитячий садок, наземний багаторівневий паркінг, гостьові парковки.

Розташування

«Місто Квітів. Парковий квартал» – житловий комплекс, що будують у Подільському районі Києва. Найближчі станції метро «Сирець» і «Нивки» в 10-15 хвилинах їзди на наземному громадському транспорті, зупинка якого поруч з новобудовами. Автовласники зможуть користуватися проспектами Перемоги й Правди, вул. Мельникова.

Інфраструктура

Житловий комплекс «Місто Квітів. Парковий квартал» у Києві зводять у районі з розвиненою інфраструктурою. Поблизу є кілька шкіл, працюють магазини, аптеки, відділення банків. Прогулятися можна в Сирецькому дендропарку, парку «Дубки» чи розташованому неподалік великому лісопарку. Паркові зони з’являться і безпосередньо на території комплексу, що займає площу понад 11 га.

Крім дитячого садка й паркінгу, до складу об’єктів власної інфраструктури ввійдуть і інші заклади, які розмістять на перших поверхах будинків. Це будуть магазини, салони краси, аптеки й багато іншого, що необхідне в повсякденному житті. У кожному дворі також передбачені дитячі й спортивні майданчики.

Поряд з наземним паркінгом також буде автомийка для забезпечення потреб автовласників, мешканців ЖК.

Продаж квартир

Продаж квартир у ЖК «Місто Квітів. Парковий квартал», ціни на які невисокі як для класу «комфорт», пропонують за передоплатою і в розстрочку. Тут можна придбати типові 1-3-кімнатні помешкання і розміщене на останніх поверхах дворівневе житло. Планування квартир відрізняються різноманітністю і дозволяють вибирати з кількох варіантів. Оздоблення приміщень – чорнове.

Отримати більше інформації про цю цікаву пропозицію і уточнити вартість квартир можна на офіційному сайті проєкту. Почитати відгуки й подивитися фото ЖК на вул. Тираспольська, 43 в м. Київ можна також на форумах і в соцмережах.

Дивитись всі