ЖК Акварелі-2

Viber
Telegram
Messenger
Посилання
Проєкт ЖК Акварелі-2 додано до списку порівнянь
Зараз у вашому списку ЖК
Перейти до порівнянь
Все продано
Збудовано, введено в експлуатацію

ЖК Акварелі-2

Viber
Telegram
Messenger
Посилання
Проєкт ЖК Акварелі-2 додано до списку порівнянь
Зараз у вашому списку ЖК
Перейти до порівнянь
Все продано
Збудовано, введено в експлуатацію
Продаж квартир від забудовника
Вказати неточність
Проєкт від:
ADH
Розташування та генплан
Вказати неточність
Генплан
Метро
Аерообліт
Street view
Мапа
Супутник
ЖК Акварелі-2 генплан
Характеристики проєкту
Інформація вказана згідно даних від забудовника
Вказати неточність
Дивитись всі
Статус будівництва
Оновлено 30.08.2023
Вказати неточність
Дивитись всі
Акції та спецпропозиції забудовників
Рекомендації
Вам також сподобається
Поруч із ЖК Акварелі-2
Ще про цей проєкт
Про проєкт
ЖК Акварелі-2 ще шукають як ЖК Новий
Вказати неточність

Житловий комплекс «Акварелі-2» у Вишневому розташований на ділянці, яка утворена вулицями Ватутіна, Василя Стуса, Першотравнева та Освіти.

Новобудова знаходиться всього в трьох кілометрах від Окружної дороги. Поруч пролягає кілька автобусних маршрутів у напрямку Києва, частина яких йде до метро. Проїхати в столицю можна і на електричці – до залізничної станції менше кілометра.

Особливості комплексу

Новобудова зводиться за авторським архітектурним проєктом, який передбачає створення власної інфраструктури. Ціна, за якою можна купити квартиру в ЖК «Акварелі-2» в м. Вишневе від забудовника «ADH», повністю відповідає заявленій категорії новобудови.

Житловий комплекс комфорт-класу споруджується з екологічно безпечних матеріалів, які відповідають міжнародним стандартам. Технології енергоощадження, які застосовуються в ході будівництва, дозволяють гарантувати мінімальні витрати на підтримку комфортної температури в приміщеннях.

Для спорудження стін використовується керамічна цегла – довговічний матеріал з прекрасними характеристиками. Фасади будинків додатково утеплюються пінополістиролом і мінеральною ватою, які забезпечують надійний захист від коливань температури навколишнього середовища. Пластикові вікна скляться енергоощадними склопакетами з високими показниками енергоефективності.

Інфраструктура району та благоустрій ЖК

На території комлпексу обладнуються спортивні та дитячі майданчики, парковка для гостьового автотранспорту та критий паркінг для мешканців новобудови. Прокладаються прогулянкові алеї, тротуари і зручні проїзди.

На території комплексу передбачено відкриття дитячого садка, медичного центру, торгового центру, а також фітнес-клубу з власним басейном.

Поруч з комплексом знаходиться продуктовий гіпермаркет, школа і дитячий садочок. Поблизу є кілька магазинів, зокрема продуктових, кафе, піцерія і ресторан. Неподалік розташований мережевий супермаркет і поштове відділення. Район швидко розвивається, по сусідству споруджуються нові об'єкти інфраструктури.

Реалізація житла

Планування пропонованих 1-2-3-4-кімнатних квартир забезпечують потреби широкого кола покупців – від тих, кому потрібна невелика студія, до інвесторів, які мріють придбати просторе житло в двох рівнях. Фото квартир, а також відгуки про якість оздоблювальних робіт можна побачити на форумах мешканців.

Адресу офісу забудовника, в якому ведеться продаж квартир в ЖК «Акварелі-2», ціни, технічні характеристики доступної нерухомості та інші відомості можна уточнити за телефоном, який опублікований на сторінках офіційного сайту проєкту.

Дивитись всі