ЖК Бульвар Фонтанів

Viber
Telegram
Messenger
Посилання
Проєкт ЖК Бульвар Фонтанів додано до списку порівнянь
Зараз у вашому списку ЖК
Перейти до порівнянь
Все продано
Збудовано, введено в експлуатацію

ЖК Бульвар Фонтанів

Viber
Telegram
Messenger
Посилання
Проєкт ЖК Бульвар Фонтанів додано до списку порівнянь
Зараз у вашому списку ЖК
Перейти до порівнянь
Все продано
Збудовано, введено в експлуатацію
Продаж квартир від забудовника
Вказати неточність
Проєкт від:
Розташування та генплан
Київ Печерський р-н Нижній Печерськ вул. Іоанна Павла ІІ (Патріса Лумумби), 6/1
Вказати неточність
Генплан
Метро
Аерообліт
Street view
Мапа
Супутник
ЖК Бульвар Фонтанів генплан
Характеристики проєкту
Інформація вказана згідно даних від забудовника
Вказати неточність
Дивитись всі
Статус будівництва
Оновлено 05.10.2020
Вказати неточність
Акції та спецпропозиції забудовників
Рекомендації
Вам також сподобається
Поруч із ЖК Бульвар Фонтанів
Ще про цей проєкт
Про проєкт
Вказати неточність

Однією з найбільш цікавих і обговорюваних на форумах новобудов можна назвати «Бульвар фонтанів» - житловий комплекс, який будується в Печерському районі столиці. Розташувався ЖК на вул. Патріса Лумумби, 6/1 в м. Київ. Вже саме його розташування в такому престижному місці, де є велика кількість культурних установ, Центральний ботанічний сад і багата інфраструктура, привертає увагу потенційних покупців. Тому недивно, що купити квартирув ЖК «Бульвар фонтанів» в м.Київ від забудовника UDP прагнуть як самі мешканці столиці, так й люди з інших міст країни.

У комплексі можна придбати одно-, двох-, трьох-, чотирьох- чи навіть п’ятикімнатні квартири. Для тих покупців, які дійсно цінують комфортне життя, у ЖК пропонують розкішні дворівневі апартаменти. Усього у комплексі нараховується 4 будинки.

Варто згадати і про відмінну транспортну розв'язку поблизу ЖК: вул. В.Васильківська, бульвари Лесі Українки та Дружби народів, що неодмінно сподобається власникам особистих авто. У той же час, це тихий і трохи «сонний» район, де знаходяться в основному малоповерхові будинки радянської забудови. До речі, майбутні власники квартир в новобудові, у яких немає свого автотранспорту, теж не будуть зазнавати труднощів, рано вранці добираючись на роботу або повертаючись додому ввечері: вони зможуть доїжджати на метро до станції «Палац Україна», а потім хвилин 10 йти пішки до свого під'їзду.

Житловий комплекс «Бульвар фонтанів» в Києві, реальні відгуки про який можна прочитати на декількох форумах, присвячених нерухомості, відносять до житла еліт-класу. Серед його особливостей - експлуатовані дахи, незвичайне планування квартир, і, звичайно, майбутня алея фонтанів, яка дала назву всій новобудові.

Потенційні покупці, яких цікавить продаж квартир в ЖК «Бульвар фонтанів», ціни на які залежать від квадратури, мають змогу відвідати офіційний сайт компанії UDP. На його сторінках можна переглянути фотографії житла, уточнити ціни на квартири у відділі продажу й дізнатись про хід будування комплексу.

Дивитись всі