ЖК Гостомельські Липки-3

Viber
Telegram
Messenger
Посилання
Проєкт ЖК Гостомельські Липки-3 додано до списку порівнянь
Зараз у вашому списку ЖК
Перейти до порівнянь
Все продано
Збудовано, введено в експлуатацію

ЖК Гостомельські Липки-3

Viber
Telegram
Messenger
Посилання
Проєкт ЖК Гостомельські Липки-3 додано до списку порівнянь
Зараз у вашому списку ЖК
Перейти до порівнянь
Все продано
Збудовано, введено в експлуатацію
Продаж квартир від забудовника
Вказати неточність
Проєкт від:
Розташування та генплан
Вказати неточність
Генплан
Метро
Аерообліт
Мапа
Супутник
ЖК Гостомельські Липки-3 генплан
Характеристики проєкту
Інформація вказана згідно даних від забудовника
Вказати неточність
Дивитись всі
Статус будівництва
Оновлено 27.08.2020
Вказати неточність
Акції та спецпропозиції забудовників
Рекомендації
Вам також сподобається
Поруч із ЖК Гостомельські Липки-3
Ще про цей проєкт
Про проєкт
Вказати неточність

«Гостомельські Липки-3» — малоповерховий житловий комплекс закритого типу у передмісті столиці. П'ять житлових будинків, об'єднаних спільною територією, розташовані у смт Гостомель, недалеко від соснового лісу та Бучанського міського парку, одного з найбільших парків України. Близькість до лісопаркової зони дозволить мешканцям насолоджуватися чистим повітрям та прогулянками на природі. Проводити час на свіжому повітрі мешканці новобудови зможуть й на облаштованих у дворі зонах відпочинку. Також у комплексу буде футбольне міні-поле та власна парковка з місцями для автомобілів всіх власників квартир.

Інфраструктура

Житловий комплекс «Гостомельські Липки-3» розташований за 20 хвилин на авто від Києва, до сусіднього міста Буча автомобілем можна доїхати за 5 хвилин, до Ірпеня — за 16 хвилин. Від зупинки поруч з комплексом відправляються маршрутки до Бучі, станцій метро «Святошин» та «Академмістечко».

«Гостомельські Липки-3» будують у досить розвиненому районі Гостомеля. За 2 хвилини пішки від комплексу продуктовий супермаркет «Лоток», до міні-маркету — пішки 11 хвилин, до магазинів «Катюша», «Ювілейний», супермаркетів «Фора» та Novus — 4-7 хвилин на авто. Меблі та декор у нову квартиру можна придбати у меблевому магазині поруч з будинком, а матеріали та інструменти для ремонту — у будівельному гіпермаркеті «Нова Лінія» за 9 хвилин на авто.

Через дорогу від комплексу новий дитячий садок. Також малюки зможуть відвідувати дитячий садок сімейного типу «Карапуз» та центр розвитку дитини Vektor Club, до яких 3 та 10 хвилин їзди на авто відповідно. Для школярів поруч з будинком побудували нову школу, а за 4 хвилини на авто — загальноосвітня школа №14.

Провести час з дитиною на відстані 5 хвилини на авто від будинку можна у Бучанському міському парку, де працюють екстрим-парк «Скажена Білка», міні-зоопарк, прокат велосипедів та невеликі кав'ярні. Для сімейного відпочинку приблизно на такій самій відстані від житлового комплексу «Гостомельські Липки-3» розташований заміський клуб «САМРА» з рестораном, волейбольним майданчиком, тенісним кортом та басейном під відкритим небом.

За медичною допомогою мешканці комплексу зможуть звертатися до міської поліклініки та медичного центру «Берегиня», до яких автомобілем 7 хвилин.

Комплектація

  • панорамне скління вікон та балконів забезпечує хорошу інсоляцію та чудовий краєвид

  • стіни з червоної цегли утеплені пінополістиролом та оштукатурені

  • парковка з кількістю місць рівною кількості квартир у комплексі

  • закрита територія з обмеженим доступом, охороною, відеоспостереженням та концепцією «без авто та сторонніх»

  • автономне опалення у кожному будинку

Дивитись всі