ЖК Козацький

Viber
Telegram
Messenger
Посилання
Проєкт ЖК Козацький додано до списку порівнянь
Зараз у вашому списку ЖК
Перейти до порівнянь
Все продано
Збудовано, введено в експлуатацію

ЖК Козацький

Viber
Telegram
Messenger
Посилання
Проєкт ЖК Козацький додано до списку порівнянь
Зараз у вашому списку ЖК
Перейти до порівнянь
Все продано
Збудовано, введено в експлуатацію
Продаж квартир від забудовника
Вказати неточність
Проєкт від:
Розташування та генплан
Вказати неточність
Генплан
Метро
Аерообліт
Мапа
Супутник
ЖК Козацький генплан
Характеристики проєкту
Інформація вказана згідно даних від забудовника
Вказати неточність
Дивитись всі
Статус будівництва
Оновлено 30.06.2020
Вказати неточність
Акції та спецпропозиції забудовників
Рекомендації
Вам також сподобається
Поруч із ЖК Козацький
Ще про цей проєкт
Про проєкт
ЖК Козацький ще шукають як Козатський, Козацький, Козацькый
Вказати неточність

Комплекс «Козацький» отримав свою назву через розташування біля реконструкції козацького селища XVIII століття з дерев'яною церквою, садибами, шинком та іншими етнографічними об'єктами. Під час свят у «Мамаєвій слободі» проходять народні гуляння у традиційному українському стилі.

Iнфраструктура

Від комплексу далеко до станцій метро, ​​але для зручного пересування по місту розвинений громадський транспорт — до зупинки автобусів, маршруток та трамваїв декілька хвилин пішої ходи.

Дійти пішки можна до 3 супермаркетів «АТБ» — це займе 10-20 хвилин, а до супермаркетів «Фора» та «Мегамаркету» — 6-9 хвилин на авто. Свіжі фрукти та овочі можна купити у невеликих торгових кіосках біля будинків або сходити за 20 хвилин до «Відрадного» ринку. Також 9 хвилин їхати до ТРЦ «Космополіт», в якому розміщені магазини, кафе, дитячі ігрові зони, боулінг та ковзанка.

Серед найближчих закладів для дозвілля ресторани китайської та іспанської кухні, суші-бари та піцерії, банкетні зали, бари та нічні клуби. До кінотеатру «Батерфляй» 10 хвилин на авто.

Дитячий садок та школа біля будинку — економія часу батьків. До дитячих садків № 687 та № 490 10-15 хвилин пішки, а територія дошкільного закладу № 225 прилягає до парку «Орлятко», отже йти до нього 3 хвилини. Для дітей шкільного віку поруч школи: № 67 — 13 хвилин, № 46 — 6 хвилин, 20 хвилин до шкіл № 159 та № 324. У мікрорайоні Відрадний розташовані Національний авіаційний університет та Національний інститут хірургії, а всього в Солом'янському районі близько 25 приватних та державних ВНЗ.

Групові та індивідуальні тренування доступні в фітнес-центрах разом з відновними спа-процедурами, саунами та масажем. Якщо полюбляєте займатися на відкритому повітрі — у парку обладнані вуличні тренажери. Для пробіжок добре підійде стадіон НАУ. Спробувати себе у боулдерінгу або віддати дитину на скелелазіння можна у скеледромі НАУ.

На першому поверсі ЖК проєктом передбачено торгові площі різних профілів: під медичні клініки, ресторани, офіси, аптеки чи магазини.

Особливості

  • паркова зона зі ставком

  • енергоефективність — система опалення Danfoss допомагає уникнути недогріву або перегріву приміщень. На кожному радіаторі встановлений терморегулятор для налаштування індивідуальної температури

  • дитячі та спортивні майданчики, зелена прибудинкова територія

Дивитись всі