ЖК Квартал Крюківщина

Viber
Telegram
Messenger
Посилання
Проєкт ЖК Квартал Крюківщина додано до списку порівнянь
Зараз у вашому списку ЖК
Перейти до порівнянь
Все продано
Збудовано, введено в експлуатацію

ЖК Квартал Крюківщина

Viber
Telegram
Messenger
Посилання
Проєкт ЖК Квартал Крюківщина додано до списку порівнянь
Зараз у вашому списку ЖК
Перейти до порівнянь
Все продано
Збудовано, введено в експлуатацію
Продаж квартир від забудовника
Вказати неточність
Проєкт від:
Розташування та генплан
Вказати неточність
Генплан
Метро
Аерообліт
Мапа
Супутник
ЖК Квартал Крюківщина генплан
Характеристики проєкту
Інформація вказана згідно даних від забудовника
Вказати неточність
Дивитись всі
Статус будівництва
Оновлено 18.11.2022
Вказати неточність
Акції та спецпропозиції забудовників
Рекомендації
Вам також сподобається
Поруч із ЖК Квартал Крюківщина
Ще про цей проєкт
Про проєкт
ЖК Квартал Крюківщина ще шукають як ЖК Крюківщина
Вказати неточність

Житловий комплекс «Квартал Крюківщина» в Крюківщині Києво-Святошинського району розташований за адресою вулиця Відродження. 1. Новобудова знаходиться поблизу перетину з вулицею Василя Стуса, за якою починається місто Вишневе.

По сусідству є супермаркет, кілька магазинів і кафе. На відстані шестисот метрів дитячий садочок, школа і пошта. У чотирьох-п'яти хвилинах ходьби автобусна зупинка, відстань до Кільцевої дороги становить трохи більше трьох кілометрів. До метро «Теремки» приблизно вісім кілометрів.

«Квартал Крюківщина» – житловий комплекс, що складається з семи будівель заввишки від шести до одинадцяти поверхів з комфортабельними квартирами. Роботи зі зведення будинків проходять у кілька етапів.

У ході будівництва застосовуються виключно сучасні енергозберігаючі технології, що забезпечують невелику вартість утримання житла. Стіни споруджуються з цегли і керамоблока, виконується утеплення фасадів пінополістиролом і мінеральною ватою. Вікна та балконні двері скляться подвійними енергозберігаючими склопакетами.

Будинки обладнуються сучасними безшумними ліфтами. На території комплексу виконуються роботи з благоустрою та озеленення. Обладнуються сучасні дитячі ігрові майданчики, спортивні майданчики, споруджується магазин, громадський центр і кілька наземних автопарковок. Влаштовуються проїзди і пішохідні доріжки.

Купити квартиру в ЖК «Квартал Крюківщина» в с. Крюківщина від забудовника «NOVBUD» можна в офісі, адресу якого зацікавлені покупці знайдуть на сторінці контактів офіційного сайту компанії. До реалізації пропонуються 1-2-3-кімнатні просторі квартири з сучасним плануванням.

У житлових приміщеннях встановлюються двоконтурні газові котли, які забезпечують роботу гарячого водопостачання та опалення. Усі інші інженерні комунікації підключаються до міських мереж.

Побачити фото новобудови, карту із зазначенням місця розташування офісу, в якому йде продаж квартир в ЖК «Квартал Крюківщина», ціни і контактний номер телефону можна на сторінках сайту. З відгуками людей, які вже встигли придбати тут житло та оцінити всі переваги свого рішення, можна ознайомитись на тематичних форумах.

Дивитись всі