ЖК Крістер Град

Viber
Telegram
Messenger
Посилання
Проєкт ЖК Крістер Град додано до списку порівнянь
Зараз у вашому списку ЖК
Перейти до порівнянь
Все продано
Збудовано, введено в експлуатацію

ЖК Крістер Град

Viber
Telegram
Messenger
Посилання
Проєкт ЖК Крістер Град додано до списку порівнянь
Зараз у вашому списку ЖК
Перейти до порівнянь
Все продано
Збудовано, введено в експлуатацію
Продаж квартир від забудовника
Вказати неточність
Проєкт від:
Розташування та генплан
Київ Подільський р-н Мостицький масив вул. Межова / просп. Правди / вул. Івана Виговського (Маршала Гречка)
Вказати неточність
Генплан
Метро
Мапа
Супутник
ЖК Крістер Град генплан
Характеристики проєкту
Інформація вказана згідно даних від забудовника
Вказати неточність
Дивитись всі
Статус будівництва
Оновлено 13.12.2017
Вказати неточність
Акції та спецпропозиції забудовників
Рекомендації
Вам також сподобається
Поруч із ЖК Крістер Град
Ще про цей проєкт
Про проєкт
Вказати неточність

У Подільському районі столиці розташовані три новобудови, зведені в рамках одного проєкту. Кожен з тих, хто вирішить купити квартиру в ЖК «Крістер Град» у м. Київ від забудовника «ДБК-ЖИТЛОБУД», отримає житло в одному з найкращих районів міста за прийнятною ціною. Комплекс знаходиться неподалік від перетину двох великих вулиць – проспекту Правди та Межової. По проспекту проходить чимало маршрутів громадського транспорту, звідси легко дістатися до будь-якої частини міста.

Житловий комплекс «Крістер Град» у Києві збудований за допомогою панельної технології. Стіни виконані із залізобетону з наступним утепленням мінеральною ватою для підвищення рівня теплоізоляції. Опалення в будинках централізоване, проводиться засклення якісними металопластиковими віконними конструкціями.

«Крістер Град» – житловий комплекс, що складається з будинків у формі півкілець. Вони утворюють затишні подвір’я, де будуть обладнані дитячі майданчики й місця для відпочинку. У кожній новобудові є 1-2-3-кімнатні помешкання покращеного планування. Ціни на квартири знаходяться в бюджетному сегменті. Забудовник виконує внутрішнє оздоблення: встановлення лічильників, опалювальних приладів, міжкімнатних і вхідних дверей, розеток і вимикачів, укладка лінолеуму, поклейка шпалер. Це гарна можливість для покупців заощадити кошти й час.

Що стосується інфраструктури, біля ЖК на вул. Межова / просп. Правди / вул. Івана Виговського (Маршала Гречка) в м. Київ вона добре розвинена. У пішій доступності знаходиться великий торговий центр, є школи й дитсадки, об’єкти побутового призначення, кафе й ресторани.

Якщо вас цікавить продаж квартир у ЖК «Крістер Град», ціни на житло, особливості планування помешкань та інші нюанси, радимо відвідати офіційний сайт забудовника. Тут можна відстежити хід будівництва по фото, що надаються компанією щомісяця, а також ознайомитися з актуальним прайс-листом. Додаткову інформацію можна почерпнути з відгуків і обговорень покупців, що активно спілкуються на форумах Києва.

Дивитись всі