ЖК Ліпінка

Viber
Telegram
Messenger
Посилання
Проєкт ЖК Ліпінка додано до списку порівнянь
Зараз у вашому списку ЖК
Перейти до порівнянь
Все продано
Збудовано, введено в експлуатацію

ЖК Ліпінка

Viber
Telegram
Messenger
Посилання
Проєкт ЖК Ліпінка додано до списку порівнянь
Зараз у вашому списку ЖК
Перейти до порівнянь
Все продано
Збудовано, введено в експлуатацію
Продаж квартир від забудовника
Вказати неточність
Проєкт від:
Розташування та генплан
Київ Подільський р-н Мостицький масив вул. Замковецька, 102, 102а, 102б, 104, 104а, 106, 106а, 106б, вул. Кавалерідзе, 1, 3, 5, 7, 9, 11, вул. Данченка, 2, 4, 6, 8, 10
Вказати неточність
Генплан
Метро
Аерообліт
Street view
Мапа
Супутник
ЖК Ліпінка генплан
Характеристики проєкту
Інформація вказана згідно даних від забудовника
Вказати неточність
Дивитись всі
Статус будівництва
Оновлено 29.08.2023
Вказати неточність
Дивитись всі
Акції та спецпропозиції забудовників
Рекомендації
Вам також сподобається
Поруч із ЖК Ліпінка
Ще про цей проєкт
Про проєкт
ЖК Ліпінка ще шукають як Ліпинка, Липінка
Вказати неточність

Житловий комплекс «Липинка» втілює ідею заміського будинку у межах міста. Проєктом передбачені будинки тільки малої поверховості, щоб створити відчуття затишку та уникнути ефекту «кам'яних джунглів».

Комплекс «Липинка» став переможцем у премії REALT GOLDEN KEY 2017 та посів III місце у номінації «Кращий ЖК комфорт-класу».

Інфраструктура

Купити продукти поблизу можна в одному з супермаркетів: до «Новуса» — 2 хвилини пішки, до «Фуршету» — 15 хвилин, а до «Сільпо», «Варуса» та «АТБ» — 10 хвилин на авто. Для мешканців «Липинки» працює безкоштовна доставка свіжої випічки від пекарні «Фрау Бебер». Прямо на території комплексу є кав'ярня, продуктовий магазин та відділення «Нової пошти».

Для школярів поблизу розташовані школи №68, №45, №243, №271 та №8, а також німецько-українська міжкультурна школа та міжнародна школа «Меридіан». З дітьми молодшого віку можна дійти за 8 хвилин до дошкільного навчального центру №8, доїхати на авто за 5 хвилин до дитячого садку №486 або за 10 хвилин до дитячого садку №72. Також за хвилину можна дійти до центру розвитку дитини «Ліпіленд» та школи танців «Кияночка».

Поруч з ЖК «Липинка» розташовані фітнес-центри з програмами пілатесу, аеробіки, шейпінгом, йогою та іншими різновидами фітнес-міксів. Дійти пішки за декілька хвилин можна до тренажерних залів та центрів бойових мистецтв, а для спортсменів після травм є програми відновлення.

Для тих, хто полюбляє довгі прогулянки та велосипеди, поруч парк «Липки», який плавно переходить у лісопарк «Дубки» з його липами, соснами та столітніми дубами.

Особливості

  • свій «склад» — для мешканців ЖК «Липинка» передбачені площі під комори, де можна зберігати інструменти, консервацію велосипеди або інші побутові речі
  • підземні паркінги та напівзакриті стоянки
  • дитячі «містечка» та спортивні майданчики на відкритому повітрі
  • цілодобова охорона прибудинкової території
  • планування квартир з власною терасою
  • міні-садочок для жителів перших поверхів
Дивитись всі