ЖК Малахіт

Viber
Telegram
Messenger
Посилання
Проєкт ЖК Малахіт додано до списку порівнянь
Зараз у вашому списку ЖК
Перейти до порівнянь
Все продано
Збудовано, введено в експлуатацію

ЖК Малахіт

Viber
Telegram
Messenger
Посилання
Проєкт ЖК Малахіт додано до списку порівнянь
Зараз у вашому списку ЖК
Перейти до порівнянь
Все продано
Збудовано, введено в експлуатацію
Продаж квартир від забудовника
Вказати неточність
Проєкт від:
Розташування та генплан
Київ Солом'янський р-н Солом'янка вул. Богданівська, 7а
Вказати неточність
Генплан
Метро
Аерообліт
Street view
Мапа
Супутник
ЖК Малахіт генплан
Характеристики проєкту
Інформація вказана згідно даних від забудовника
Вказати неточність
Дивитись всі
Статус будівництва
Оновлено 29.09.2021
Вказати неточність
Дивитись всі
Акції та спецпропозиції забудовників
Рекомендації
Вам також сподобається
Поруч із ЖК Malahit
Ще від Інтергал-Буд
Ще про цей проєкт
Про проєкт
ЖК Малахіт ще шукають як ЖК Malahit
Вказати неточність

Якщо вирішите купити квартиру в ЖК «Малахіт» в м. Київ від забудовника «Інтергал-Буд», то зможете стати повноцінним власником чудового житла у Солом'янському районі - одній з найпрестижніших частин столиці. Знаходиться ЖК на вул.Богданівській, 7а.

При зведенні новобудови використовуються найновіші технології - монолітно-каркасне лиття, унікальна система каналізації, ліфти OTIS, двокамерні вікна Rehau (в 3 домі Viknaland). «Малахіт» - житловий комплекс класу комфорт, у проєкті якого продумана буквально кожна дрібничка. Чудове планувальне рішення, висока якість будівництва, а також розвинена транспортна розв’язка – все це зробить життя у ЖК ще більш комфортнішим. Квартири у новобудові пропонуються з підготовкою під чистову обробку, яка передбачає стяжку на підлозі, штукатурку стін і шліфування стелі, розведення труб до лічильників та їх підключення, установку протипожежних вхідних дверей і радіаторів опалення.

Всього житловий комплекс «Малахіт» в Києві налічує чотири будинки, в яких можливо придбати 1-, 2- та 3-кімнатні квартири. Поруч з ЖК є мальовничі зелені зони: парк ім. Островського і Солом'янський лісопарк. У безпосередній близькості – супермаркети, торгово-розважальні центри, освітні та медичні установи.

Від вул. Богданівської за 5 хвилин на автомобілі ви доїдете до центру міста. До станцій метро «Вокзальна» і Центрального залізничного вокзалу пішки дійдете за десять хвилин.

Проєкт житлового комплексу передбачає наявність повноцінної інфраструктури:

  • садочок для малечі;
  • власна експлуатуюча компанія;
  • зона відпочинку;
  • дитячі та спортивні майданчики;
  • підземний паркінг.

Також інфраструктура на перших поверхах ЖК будуть розташовані магазини, перукарня, аптека, відділення банків, кабінет стоматолога та ряд інших закладів сфери послуг.

З початку продаж квартир в ЖК «Малахіт», ціни на них радують своєю доступністю. На офіційному сайті комплексу можна дізнатись про ціни на квартири, розглянути фотографії новобудови. Якщо цікавлять відгуки людей, які вже встигли заселитись до ЖК, тоді варто пошукати їх на тематичних форумах.

Дивитись всі