Клубний будинок „Новооскольський“

Viber
Telegram
Messenger
Посилання
Проєкт Клубний будинок „Новооскольський“ додано до списку порівнянь
Зараз у вашому списку ЖК
Перейти до порівнянь
Немає зв'язку
Будівництво зупинено
Роботи не ведуться з березня 2024 року

Клубний будинок „Новооскольський“

Viber
Telegram
Messenger
Посилання
Проєкт Клубний будинок „Новооскольський“ додано до списку порівнянь
Зараз у вашому списку ЖК
Перейти до порівнянь
Немає зв'язку
Будівництво зупинено
Роботи не ведуться з березня 2024 року
Розташування та генплан
Київська область м. Ірпінь вул. Новооскольська, 59а
Вказати неточність
Генплан
Метро
Мапа
Супутник
Клубний будинок „Новооскольський“ генплан
Характеристики проєкту
Інформація вказана згідно даних від забудовника
Вказати неточність
Дивитись всі
Документи
Станом на листопад 2021
Вказати неточність
Статус будівництва
Оновлено 18.03.2024
Вказати неточність
Акції та спецпропозиції забудовників
Рекомендації
Вам також сподобається
Поруч із Клубний будинок „Новооскольський“
Про проєкт
Вказати неточність

«Новооскольський» — малоповерховий житловий комплекс у форматі клубного будинку недалеко від центру Ірпеня, в районі малоповерхової забудови, поруч з сосновим парком та руслом річки Буча. Це житло для тих, хто віддає перевагу тихому життю серед природи, далеко від столичного гомону, переповнених транспортом вулиць та великих промислових підприємств, але при цьому не готовий відмовитися від благ цивілізації.

Затишні куточки для сімейного відпочинку будуть й на прибудинковій території, проєктом облаштування якої передбачено ландшафтний дизайн, вимощені тротуарною плиткою пішохідні алеї, асфальтовані автомобільні під'їзди та наземний паркінг.

Інфраструктура

Клубний будинок «Новооскольський» будують за 7 хвилин автомобілем від центру Ірпеня та за 15 хвилин від Києва, що дозволить мешканцям користуватися інфраструктурою обох міст. За 7 хвилин пішки від комплексу зупинка маршрутки №379, що курсує між Ірпенем та станцією метро «Академмістечко».

У районі новобудови розташовані продуктові магазини та супермаркети, дитячі садки та школи, медичні установи, аптека, спортивний комплекс, відділення «Нової Пошти» та «Приватбанку».

Купити продукти за декілька хвилин пішки від будинку можна у магазині «Ситий тато», магазині готових м'ясних продуктів «Томагавк», супермаркетах Billa та «Фора». За 8-10 хвилин на авто можна доїхати до «Фуршету» та супермаркету «Фора» у ТРЦ «Жираф», де також працюють десятки магазинів, ігровий майданчик для дітей, боулінг, лаунж-бар та квест-кімната. Галерея магазинів, дитяча кімната, салон краси, туристичне агентство, кафе та тренажерна зала працюють і у ТЦ WhiteHouse, до якого автомобілем 15 хвилин.

Провести час з дитиною можна у мотузковому парку «Панда», а прогулятися на свіжому повітрі, покататися на велосипеді або роликах — у Мужеловському парку, до якого пішки 6 хвилин.

Для дошкільнят за 4 хвилини на авто від клубного будинку «Новооскольський» дитячі садки Malina Kids Residence, Rainbow Garden та «Лісова галявина». До школи малюкам допоможуть підготуватися у центрі дошкільного розвитку Happy Family. Батьки школярів зможуть віддати своїх дітей до однієї зі шкіл у радіусі 5-7 хвилин автомобілем від будинку: початкової школи Limpopo School, спеціальної школи №2, школи №1 або №17. Також на відстані 6-8 хвилин на авто від новобудови розташовані школа усного рахунку «Соробан» та Ірпінська дитячо-юнацька спортивна школа.

Потренуватися недалеко від будинку можна у тренажерній залі PRESS або спортивній залі Reforma, а для прихильників плавання за 3 хвилини на авто від «Новооскольського» басейн «Дружний».

Комплектація

  • стіни з керамоблоку утеплені пінополістиролом, оштукатурені та пофарбовані у біло-блакитній кольоровій гамі

  • панорамні вікна та скляні балкони забезпечать відмінну інсоляцію, а енергозберігаючі склопакети збережуть тепло взимку та прохолоду влітку

  • у кожній квартирі встановлено індивідуальний опалювальний котел

  • квартири здаються з чорновим оздобленням

  • закрита територія з концепцією «без авто та сторонніх»

Дивитись всі