КМ Белгравія

Viber
Telegram
Messenger
Посилання
Відділ продажу
Пн - Пт: 10:00 - 19:00
Сб - Нд: 10:00 - 18:00
Продажі відкриті
Збудовано

КМ Белгравія

Viber
Telegram
Messenger
Посилання
Відділ продажу
Пн - Пт: 10:00 - 19:00
Сб - Нд: 10:00 - 18:00
Продажі відкриті
Збудовано
Ціни на типові проєкти містечка
Оновлено 13.03.2024, курс перерахування 39,40 грн/$
Вказати неточність
всі проєкти
збудовані
будуються
грн
$
Умови фінансування
Розташування
Вказати неточність
Генплан
Метро
Аерообліт
Мапа
Супутник
Характеристики проєкту
Інформація вказана згідно даних від забудовника
Вказати неточність
Дивитись всі
Статус будівництва
Оновлено 13.03.2024
Вказати неточність
Тип В проєкті Будуються Збудовані
Котеджі
В проєкті 20 Будуються 0 Збудовані 212
Дуплекси
В проєкті 0 Будуються 0 Збудовані 12
Акції та спецпропозиції забудовників
Рекомендації
Вам також сподобається
Поруч із КМ Белгравія
Ще про цей проєкт
Про проєкт
Вказати неточність

Котеджне містечко «Белгравія» — це шматочок Лондона за декілька кілометрів від Києва, в оточенні більш ніж 300 гектарів соснового лісу. Поруч невелике озеро та рукотворний ставок. Тут немає високих парканів, шумного натовпу людей та гуркоту автомобілів, тільки спокійна й затишна атмосфера комфортного сучасного містечка з чистими доглянутими вулицями й зеленими дворами. У цьому місці можна насолоджуватися тихим та розміреним заміським життям й при цьому залишатися в курсі всіх подій.

Містечко об'єднало на одній території одно- та двоповерхові котеджі основного та клубного комплексів, а також об'єкти комерційної та соціальної інфраструктури, що забезпечують комфортне проживання постійних мешканців та гостей. Для оформлення комплексу використаний ландшафтний дизайн. Також передбачені зони відпочинку з фонтанами та ставком, прогулянкові алеї, дитячі та спортивні майданчики.

Інфраструктура

Котеджне містечко «Белгравія» будують за декілька хвилин автомобілем від Житомирської траси, якою 25 хвилин до Києва. Багатосмугова дорога з якісної інфраструктурою простяглася до проспекту Перемоги.

У котеджного містечка буде все необхідне для комфортного проживання: магазин, тенісні корти, спортивний комплекс, автомийка, дитячий садок, гральний майданчик, садовий центр, сауна та фінська лазня.

Якщо звикли починати день з філіжанки свіжозвареної кави, поруч «англійське» кафе-пекарня Five O'clock. Тут можна зустрічатися з друзями, святкувати дні народження або відпочивати довгими літніми вечорами.

Для найменших мешканців «Белгравії» забудовник побудував сучасний дитячий садок з просторими відкритими терасами, зеленими галявинами, ігровими та спортивними майданчиками зі штучним покриттям. Вийти на прогулянку з дитиною можна на дитячий майданчик, а покататися на велосипеді, назбирати ягід та грибів — у сосновому лісі, який починається практично за воротами.

Поруч з кожним котеджем власна прибудинкова ділянка, на якій можна облаштувати затишний зелений куточок або посадити власний сад. У цьому вам допоможуть фахівці садового центру «Баварія»: продумають ландшафтний дизайн, оберуть та висадять рослини, забезпечать догляд, встановлять системи поливу, зрошення та освітлення. Декор, текстиль, меблі та безліч «дрібниць» для будинку запропонують у магазині «3D ДЕКОР», розташованому на території торгового центру, а фахівці дизайн-студії 31 Concept Gallery — оформлять інтер'єр вашого будинку.

Також мешканці котеджів зможуть користуватися інфраструктурою села Дмитрівка: за декілька хвилин від котеджного містечка продуктові магазини, кафе, аптека, відділення «Ощадбанку» та пошти, Дмитрівська загальноосвітня школа, дитячий садок «Дзвіночок», лікувально-реабілітаційний центр, спортивні та дитячі майданчики.

За покупками та розвагами можна з'їздити й до столиці: 15 хвилин на авто до Святошинського району з численними торговими, спортивними та розважальними центрами, медичними та навчальними установами, центрами розвитку дитини та іншими соціально-культурними об'єктами.

Особливості

  • вдале розташування — 7 км від Києва по Житомирській трасі, поруч ліс та озеро

  • дев'ять типів котеджів з присадибними ділянками площею 8, 10, 12 або 25 соток

  • можливість розробки індивідуального проєкту котеджу

  • для опалення в кожному котеджі встановлений опалювальний насос, газовий та електричний котли

  • подача води від індивідуальної свердловини

  • закрита територія з цілодобовою охороною, в'їзд та виїзд обладнані шлагбаумом

  • власна експлуатаційна компанія візьме на себе турботу про всі комунальні послуги, благоустрій та прибирання території

Дивитись всі
Найважливіші оновлення КМ Белгравія
Акції, знижки та спецпропозиції
Статус будівництва, аерообльоти
Оновлення цін від відділу продажу
Нові типові проєкти