КМ Приозерна перлина

Viber
Telegram
Messenger
Посилання
Все продано
Збудовано

КМ Приозерна перлина

Viber
Telegram
Messenger
Посилання
Все продано
Збудовано
Розташування
Рівне Новий Двір вул. Вознесеньська, 1, 3
Вказати неточність
Генплан
Характеристики проєкту
Інформація вказана згідно даних від забудовника
Вказати неточність
Дивитись всі
Статус будівництва
Оновлено 17.05.2018
Вказати неточність
Тип В проєкті Будуються Збудовані
Таунхауси
В проєкті 0 Будуються 0 Збудовані 20
Акції та спецпропозиції забудовників
Рекомендації
Вам також сподобається
Поруч із КМ Приозерна перлина
Про проєкт
Вказати неточність

Таунхауси «Приозерна перлина» в Рівному знаходиться за адресою вул. Вознесеньська, 1, 3. Новобудова розташована в екологічно чистому мікрорайоні Приозерний, на березі озера Басів Кут.

Зупинка громадського транспорту в кількох хвилинах ходьби, до центру міста два кілометри. Неподалік від новобудови розташований басейн, лікарня, магазини і супермаркети. У межах пішої доступності є школа, лікарня, дитячі садочки і вищий навчальний заклад, в кілометрі працює спортивно-розважальний центр.

«Приозерна перлина» − таунхауси, у ході будівництва яких використовуються сучасні енергозберігаючі технології, що забезпечують мінімальну вартість утримання житла. Використання надійних сертифікованих матеріалів високої якості гарантує великий термін служби і прекрасні експлуатаційні характеристики.

Цегляні стіни утеплюються плитами пінопласту і облицьовуються декоративною штукатуркою. Вікна скляться енергозберігаючими склопакетами в металопластикових профілях. Високу якість будівництва підтверджують відгуки, якими пайовики діляться на тематичних форумах.

Усього в житловому фонді налічується двадцять комфортабельних таунхаусів висотою два-три поверхи. Біля кожного житла заплановано розміщення паркувального місця, також є невелика ділянка для відпочинку і зона барбекю.

Територія містечка закрита від сторонніх, влаштовуються проїзди і пішохідні доріжки з твердим покриттям, встановлюються освітлювальні прилади. Обладнується сучасний спортивний майданчик і альтанка з мангалом на березі озера.

Купити таунхаус в «Приозерній перлині» в м. Рівне від забудовника можна з чистовою стяжкою підлоги, оштукатуреними вапняним розчином стінами і надійними вхідними протипожежними броньованими дверима. Житло обладнується індивідуальною системою опалення з теплою підлогою. Компанія пропонує придбати 2-3-кімнатні таунхауси з ретельно продуманими раціональними плануваннями.

Умови, відповідно до яких відбувається продаж таунхаусів в «Приозерній перлині», ціни і актуальні пропозиції можна уточнити безпосередньо в офісі забудовника. Там же можна розглянути фотографії житла і дізнатися про можливості отримання розстрочки.

Дивитись всі